Αποστολές & Επιστροφές

Οι αποστολές θα γίνονται στην διεύθυνση που έχει υποδείξει ο πελάτης.

Τα βιβλία αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Τα έξοδα για την μεταφορά σε οποιoδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι :

Απλή Αποστολή: 3 €                                                                                                         

Αντικαταβολή : +3 €

Η αξία έχει υπολογιστεί για δέματα βάρους έως 2 κιλών. Επίσης, για αποστολή προϊόντων σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές προβλέπεται μία επιπρόσθετη χρέωση. Σε κάθε περίπτωση που το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο από το αναγραφόμενο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επιπλέον μεταφορικά.

Για την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, οι παραγγελίες επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωσή της.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την παραγγελία τους, επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις Εκδόσεις Πυγμή, εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τις Εκδόσεις Πυγμή είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσει την αντικατάστασή του. Οι Εκδόσεις Πυγμή θα προβούν στην αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί εντός 5 ημερών για τη νέα ημερομηνία διάθεσης. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα είτε να αποδεχθεί την νέα ημερομηνία είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του.